Tuesday 6 April 2010

Το καλύτερο club.........sandwich θα το βρείτε στο Χολαργό?!!

Μερικά πράγματα τα βρίσκεις εκεί που δεν το περιμένεις...


Η άρνηση μου να πάω στο GREY στο Χολαργό (Περικλέους 55) ήταν χαρακτηριστική, το θεωρούσα πολύ δήθεν για καφετέρια στη συγκεκριμένη περιοχή. Όταν με τα πολλά με έπεισαν, σε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, η γνώμη μου άλλαξε και ειδικά όταν έκανε την εμφάνιση του το club sandwich. Δεν θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες απλά θα πω ότι είχε μπέικον, κοτόπουλο, τυρί, φρέσκια ντομάτα, μαρούλι και πατάτες ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ με τη φλούδα τους και λίγο πάπρικα από πάνω που τις έκανε όσο πικάντικες έπρεπε (ναι ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ αντί για τσιπς που σερβίρουν σε άλλα μαγαζιά) . Αλλά και ο καφές του ήταν αξιοπρεπέστατος και το ίδιο τολμώ να πω και για τα κοκτέιλ του που δοκίμασα σε άλλη μου επίσκεψη.

Ο χώρος μπορεί να μην είναι πρωτότυπος, με καρέκλες τύπου Louis Quinze και κληματαριά στην οροφή, άλλα είναι πολύ φωτεινός και ό,τι πρέπει για να περάσεις την ώρα σου εκεί.

Faut: μα φυσικά τα club sandwich

Faut pas: η πολύ δυνατή μουσική την ώρα που πας για καφέ και θες να μιλήσεις

1 comment:

  1. Ναι τρομερή ποιότητα...Εγώ μια φορά είχα βρει ένα κομμάτι χαρτί μέσα στο Club sandwich...Το προσωπικό του συγκεκριμένου μαγαζιού δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια..........

    ReplyDelete