Friday 16 April 2010

Θετική σκέψη…εξωπραγματικά cocktails!!

Ποιός άραγε θα περίμενε ότι ένα μικρό, καλά κρυμμένο μέρος στο Χαλάνδρι θα σέρβιρε μερικά από τα καλύτερα cocktails της Αθήνας; Κάποιος που διαβάζει OutInAthens πάντως δεν επιτρέπεται να πιαστεί απροετοίμαστος!

Το Think+ (διαβάζεται Think Positive), είναι μικρό. Στο OutInAthens αρέσουν τα μικρά μέρη. Όπως μας αρέσουν τα χρωματιστά, όμορφα διακοσμημένα μέρη και τα μέρη με ωραία μουσική. Και εκεί τα βρίσκουμε πάντα όλα. Αυτό που δε βρίσκουμε τις περισσότερες φορές είναι να κάτσουμε, και αυτό ισχύει για οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, ακόμα και την Τρίτη!


Μπαίνοντας μέσα στο Think+ (Ανδρέα Γκίνη και Ασπασίας Κανατσούλη 2), το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος είναι to bar. Όχι γιατί είναι βασικό σημείο ενδιαφέροντος (ναι, πείτε μας και αλκοολικούς τώρα!), αλλά γιατί έχει σχεδόν ίδιο μέγεθος με τον ελεύθερο χώρο που αφήνει για το υπόλοιπο μαγαζί! Ξεκάθαρο σημάδι ότι είναι ένα μαγαζί που δίνει μεγάλη βάση στα ποτά του, βολικό για τους 2-3 ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από το bar και φτιάχνουν συνέχεια τα φημισμένα cocktails χωρίς να σκοντάφτουν ο ένας πάνω στον άλλο, βολικό και για τους θαμώνες που, σχεδόν όπου κι αν βρίσκονται στο μαγαζί αρκεί να απλώσουν το χέρι τους για να φτάσουν στο bar.

Κλασικές μορφές του μαγαζιού η Φαίη, χαμογελαστή, εξυπηρετική, τέλεια, και ο Απόστολος, το λευκό αγόρι που παίζει τη funky μουσική. Μιλήστε τους και θα δείτε, θα γίνετε φίλοι σε χρόνο μηδέν!

Δε θα μπούμε στον πειρασμό να προτείνουμε συγκεκριμένα cocktails γιατί αφ’ ενός είναι πολλά, αφ’ ετέρου δεν τα έχουμε δοκιμάσει όλα ακόμα. Θα πούμε όμως πως οτιδήποτε έχουμε πιει εκεί μας άρεσε. Πολύ. Δοκιμάστε θετικά και σκεφτείτε άφοβα. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων…

Faut: Καλή, χαλαρή διάθεση και όρεξη για δοκιμές.
Faut Pas: το να αποθαρρυνθείτε από τον κόσμο. Η Φαίη θα φροντίσει να βρείτε βολικό spot.

1 comment:

  1. Σιγά-σιγά, τώρα που ανοίγει ο καιρός, θα βγουν και τραπεζάκια στον έξω χώρο - μια χαρά άπλα θα έχει :)

    ReplyDelete