Wednesday 31 March 2010

Periscope, η απόλυτη επιλογή για το βράδυ της Τετάρτης

Στην αρχή της χειμερινής season τον Οκτώβριο του 2009, ένα νέο μέρος ανέτειλε στο Κολωνάκι. Ένα μέρος που υπήρχε καιρό, αλλά, όπως και κάθε Bar ξενοδοχείου, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο ώστε να μαζέψει κόσμο ή να δημιουργήσει κύματα.

Enter dj John-John ο οποίος, εμφανιζόμενος κάθε Τρίτη με soulful house και lounge music καταφέρνει να βάλει όχι μόνο το bar του ξενοδοχείου Periscope αλλά και το βράδυ της Τρίτης, στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης. Και όταν η βραδιά της Τρίτης έγινε της μόδας και ένα-ένα τα μαγαζιά του Κολωνακίου άρχισαν να ακολουθούν με “ιδιαίτερες βραδιές”, μετακινήθηκε στρατηγικά την Τετάρτη.

Ωραίο φαγητό (ειδικά το finger food) με θέα τους (γενικά) στιλάτους περαστικούς της οδού Χάρητος (το Periscope βρίσκεται στο 22), cool κόσμος, χαλαρά ντυμένος, σε “ήρεμο ποτό μετά τη δουλειά” mood.



Τέλος, αναμενόμενα για ένα bar που σέβεται τον εαυτό του και τον κόσμο του, καθαρά ποτά (ελαφρώς τσιμπημένα) και νόστιμα cocktails, σερβιρισμένα σε τετράγωνα ποτήρια που πάντα ήθελες να έχεις σπίτι σου αλλά φοβόσουν μήπως δε σε βολέψουν. Τελικά πίνουμε από την πλευρά ή από τη γωνία;…

Faut: Passion Fruit Caipirissima
Faut pas: Ζεστά ρούχα. Η θερμοκρασία ανεβαίνει αρκετά...

2 comments:

  1. Нe had а trend of inѕpirationаl actiоns, by generating millions of ԁοllаrs in value to the buѕineѕs tеam, but it is a gаme
    of fоotball. With my vintage-style t-shirt label, it waѕ 6.


    Checκ out my pagе www.insecta.ufv.br

    ReplyDelete
  2. In Tip's perspective, the reason why, this diet are not that full of nutrients like what other weekend body detoxification diets offer.

    Feel free to visit my webpage: homepage

    ReplyDelete