Wednesday 31 March 2010

ATHENS FASHION WEEK






Κόσμος, περίεργος κόσμος, κόσμος της μόδας. Όλοι συγκεντρώθηκαν την Πέμπτη 25 Μαρτίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για να δουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Tο OutInAthens ήταν εκεί, για να ζήσει, να καταγράψει και να μεταφέρει τη μυρωδιά του event.
Σε γενικές γραμμές το event ήταν πολύ καλά οργανωμένο, και ενδιαφέρον. Οι επιδείξεις κρατούσαν λίγο, ικανοποιώντας περισσότερο το “be seen” κομμάτι μιας τέτοιας εκδήλωσης, παρά το “see”, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι η είσοδος στις επιδείξεις επιτρεπόταν μόνο με πρόσκληση…


Αλλά δε θα σταθούμε στους ανθρώπους που είχαν πρόσκληση και μπήκαν στο χώρο που γίνονταν οι επιδείξεις, θα μιλήσουμε για τους διάφορους που στριμώχνονταν για ένα ποτήρι σαμπάνια αμφιβόλου ποιότητας και μια μπουκιά σολομό.


Σίγουρα το να σου προσφέρουν κάτι δωρεάν ειναι πολύ ωραίο αλλά δεν νομίζω ότι να σπρώχνεις, να βρίζεις και να στριμώχνεσαι δείχνει κάποιο είδος πολιτισμού που αρμόζει σε τέτοιες εκδηλώσεις.


Faut: ότι πιο περίεργο, trendy μπορείτε να βρείτε στη ντουλάπα, που θα κάνει τους γύρω σας να σας προσέξουν
Faut pas: συντηρητικά ρούχα

1 comment:

  1. η αλήθεια ειναι οτι το 80% των ανθρώπων που δεν ειχαν την.....δυνατότητα να παρευρίσκονται στα εσωτερικά δρώμενα...είχε προσέλθει για ένα και μόνο σκοπό "φάτε οσο μπορείτε, τσάμπα σαμπάνια!"

    ReplyDelete